آیا می تونم در دیوان عالی کشور شکایت کنم و رای به نفع من برگرده دوباره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #90248092

با سلام
سال ۹۸ هم دادگاه اول هم دادگاه تجدید نظر رای با متن اینکه زوجه امنیت جانی در منزل زوج ندارد به نفع بنده بود سال ۹۹ همسرم دوباره تمکین زده و دادگاه اول با متن اینکه وجود اسایش و آرامش وجود نداره باز رای به نفع بنده صادر شده ولی در دادگاه تجدید نظر متن بر این بوده که اتفاقات قبلی برای سال ۹۸ بوده و الان سال ۹۹ وجود مسکن و وسایل منزل شرط می باشد، و چون زوج دارای این موارد می باشد رای به نفع ایشون صادر شده و زوجه مستحق نفقه نمی باشد.
آیا می تونم در دیوان عالی کشور شکایت کنم و آیا میشه رای به نفع من برگرده دوباره؟ چیکار کنم آخه تو ۳ تا رای اومده من امنیت جانی ندارم میشه بدون توجه به این موضوع رای صادر کنن ایا می تونم بعد دوماه دیگه من دادخواست تمکین بدم و بگم خونه وسایل مهیا نکرده؟؟. ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قابل اعتراض نیست و رای موخر ملاک عمل خواهد بود

با سلام
امکان اعتراض در دیوان عالی کشور منتفی است .

خیر امکان پذیر نمی باشد

قابل اعتراض در دیوان عالی کشور نیست

درود و عرض ادب
اگر اثبات نمایید امنیت جانی ندارید ممکن است رای در دیوان نقض شود.