آیا برای باطل شدن "وکالت تام‌الاختیار بلاعزل" ، دفترخانه اسناد رسمی باید "گواهی ابطال وکالت" صادر کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۵ #90223518

با سلام
برای باطل کردن وکالت تام‌الاختیار بلاعزلی که به پدرم داده بودم به اتفاق پدرم به دفتر اسناد رسمی رفتیم و آنجا از ما امضاء گرفتند و گفتند وکالت باطل شد اما هیچ گواهی‌ یا سندی مبنی بر ابطال وکالت به من ندادند. آیا دفتر اسناد رسمی موظف بوده به من "گواهی‌ ابطال وکالت" بدهد و کوتاهی کرده؟ من چطور می‌توانم مطمئن شوم که وکالت باطل شده؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جضور وکیل و موکل در دفتر ثبت جهت ابطال وکالتنامه بلاعزل کافی است و ابطال وکالتنامه در سامانه ثبت خواهد شد.

خیر سر دفتر گواهی نمی دهد لاکن با ابطال وکالت ، موضوع ابطال به صورت سیستمی در سامانه ثبت درج خواهد شد

خیر وکالت شما با تراضی طرفین باطل شده و لزومی ب صدور گواهی ابطال وکالت نمیباشد

دفترخانه مکلف به ارائه گواهی ابطال وکالت نامه به شما نیست

با حضور وکیل و موکل در دفتر اسناد رسمی و اعلام توافق برای ابطال وکالتنامه ، موضوع در سیستم ثبت و مراتب بی اعتباری سند وکالت مذکور بصورت آنلاین ثبت و درج میشود . سندی به عنوان گواهی ابطال وکالت مشمول این مورد نیست .

درود
ابطال وکالت بلاعزل توسط دفاتر اسناد رسمی در سامانه ثبت آنی انجام می پذیرد و گواهی معمولا نمی دهند برای ابطال.