آیا بنده از خانمم میتوانم به خاطر یاد دادن بزهکاری به فرزندم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۷ #90187463

با سلام
بنده حدود دوسال است که از خانمم جدا زندگی میکنم و و فرزندم که یکی دخترم هجده ساله و پسرم شانزده ساله نزد مادرشان زندگی میکنند و بنده نفقه میدم حدود یک ماه پیش همسرم پسرم و تحریک می‌کنه و پسرم به همسایه دوست صمیمی بنده فهش میده و فرار می‌کنه و بعد در منزلشان خانمم با ایجاد جراحات عمدی بر چند جای پسرم از همسایه شکایت میکند و همسایه نیز از خانمم و پسرم به اتهام تهمت و افترا شکایت میکند در اولین جلسه دادگاه حل اختلاف خانمم ادعا میکند که از طرف فرزندم حزانت دارم وار طرف پسرم شکایت نموده ام در صورتی که ایشان نتوانسته حزانت خود را ثابت کند وار طرفی قاضی گفته گزارش پزشکی قانونی کلا رد کرده و شکایت خانمم ورد کردند اونجا خانمم با خواهش و تمنا از همسایه و دادن تعهد به همسایه و اجبار گروه حل اختلاف همسایه نیز رضایت میدهد الان سؤال من این هست که آیا بنده از خانمم میتوانم به خاطر یاد دادن بزهکاری به فرزندم و شکایت از طرف پسرم با وجود نداشتن حزانت و ادعای دروغ ایشان که بنده حزانت دارم این درحالی است که پسرم به سن قانونی نرسیده و ولایت پسرم با بنده هست ممنون میشم اگه راهنمائی کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دختر بالای ۹سال و پسر بالای ۱۵ سال قمری از حضانت والدین خارج می شود و تنها قیم و ولی انها مکلف به پرداخت نفقه است و مسئله حضانت اینجا منتفی است .در مورد اینکه ادعا می کنید خانمتان یاد داده اگر بتوانید ثابت کنید با دلیل و مدرک می شود تحت ولی فرزند شکایت کنید ولی بسختی قابل اثبات است