آیا در پرینت تلگرام فحش های هر دو طرف نمایش داده میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۳۲ #90174128

با سلام
دو نفر به هم در تلگرام فحاشی میکنن
یک نفرشون پیامهاش رو پاک میکنه و میره از طرف مقابل شکایت میکنه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به علت اینکه سرور های تلگرام داخل کشور نمی باشد ، قابل استعلام و بررسی رسمی‌ همانند پیامک نمی باشد.
لکن حسب مورد ممکن است در دادگاه هنگام بررسی متن پیام ها مشخص گردد که این پیام در پاسخ به پیام های شخصی بوده که خود اماره ای بر ارتکاب جرم توهین از جانب طرف مقابل است.

با سلام
از آنجا که تلگرام قابل استعلام رسمی نیست و تنها قابل پرینا از طرف مدعی است، بله میتواند.
مگر شما مکالمات کامل خود را حفظ کرده و پرینت بگیرید.

به هر روی، فحاشی، صرفنظر از رفتار دون اجتماعی اخلاقی، جرم است و مجازات دارد.