حتما باید در دانشگاه دانش آموخته ی حقوق باشم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۹ #90161095

سلام خسته نباشید
من کارشناسی فناوری اطلاعات ارتباطات IT دارم و میخوام که به حرفه وکالت وارد بشم
اول اینکه چطوری میشه وکیل شد؟

مشاوره حقوقی مطالعات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام داشتن مدرک کارشناسی حقوق الزامی است

درود بر شما
شرط اولیه شرکت در ازمون وکالت داشتن لیسانس حقوق است .

سلام بله باید درمقطع کارشناسی حقوق پذیرفته و تحصیلات خود را به فرجام برسانید وسپس در آزمون وکالت پذیرفته شوید

بله باید حداقل مدرک تحصیلی در رشته حقوق تا مقطع کارشناسی را داشته باشید

درود
نمی توانید باید کارشناسی حقوق داشته باشید و در آزمون وکالت پذیرفته شوید.

با سلام . اخذ پروانه وکالت نیازمند مدرک لیسانس حقوق است .

پایه رشته تحصیلی شما در کارشناسی حقوق باشد