برای دریافت گواهینامه، آیا بعد از گذشت حدود ۲ سال باز هم باید به کمیسیون پزشکی برم یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #90145555

سلام
بنده در اسفند ماه ۹۶ به اخذ گواهینامه رانندگی اقدام کردم ولی متاسفانه بعلت مشکلات بینایی به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شدم کمیسیون پزشکی هم بعد از معاینه گفت که امکانش نیست گواهینامه بگیری و منم اعتراض ندادم. و حدود ۶ ماهی رفتم و اومدم ولی قبول نکردند که نهایت اقدام به معافیت سربازی کردم که معافیتم رو گرفتم.
خواستم بدونم الان امکانش هست که من گواهینامه بگیرم یا نه؟
آیا بعد از گذشت حدود ۲ سال باز هم باید به کمیسیون پزشکی برم یا نه؟
ممنون میشم
دقیق راهنماییم کنید که چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
اگر دارای بینایی هستید بهتر است به مراجعه اعطای گواهینامه مراجعه کنید و انها شما را برای معاینه به نزد پزشکان خود می فرستند و در انجا به شما علام می کنند که می توانید گواهینامه بگیرید یا خیر

اگر مشکلتان حل شده باشد میتوانید اقدام نمایید

سلام
اولین مسئله ای که در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد
، سلامت و عملکرد صحیح چشم ها است زیرا این دستگاه حیاتی بدن
ما نقش تعیین کننده ای در کیفیت رانندگی دارد
و هرگونه اشکال یا نقصی ممکن است جان راننده
، سرنشینان و افراد جامعه را به مخاطره بیندازد

سلام
بطوردقیق نمیتوان گفت بهتر است مجدد اقدام کنید و انشالله نتیجه بگیرید