به چه مرجعی می توان در خصوص این نظر قاضی اجرای احکام که همان قاضی بدوی است، اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #90121310

با سلام.

زوجه محکوم به تمکین شده است و حکم قطعی است. حکم نیز منوط به تهیه مسکن مستقل و اثاث البیت است. اثاث البیت کاملا آماده است و مددکار نیز مستقل بودن ملک و اثاث البیت را تایید کرده است اما قاضی می گوید چون ملک سه دانگ سه دانگ است و سه دانگ آن بنام زوجه است، امکان اجرای حکم ندارد. ما گفته ایم حاضر به پرداخت اجاره بها سهم ایشان هستیم ایشان (زوجه) قبول نمی کند.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی تخلفی نداشته است چون اجرای رای با دادگاه بدوی است.

مطابق قانون اجرای حکم تحت نظر قاضی صادرکننده رای میباشد . در موردی که بیان کرده اید با توجه به وحدت قضات موضوع مطابق تصریح قانون بوده و تخلفی وجود ندارد .