میتونیم حکم تخریب بگیریم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۹ #90091300

سلام چند ماهه که با همسایه ها مشکل داریم بخاطر مشاعات پارکینگ و قاضی حکم داد که پارکینگا باید تقسیم بندی بشه هر دو ماه یکبار توسط مدیر ساختمان ولی هنوز بعد ۳ ماه از حکم قاضی انجام نشده و الان پارکینگ ها رو در گذاشتن و قفل زدن و به ما کلید ندادن ما نمیتونیم پارک کنیم الان چکار باید انجام بدیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به اجرای احکام شعبه مربوط همراجعه نموده و درخواست اجراییه دهید

طبق نظر همکار محترم جناب مقدس اقدام فرمائید.
تقاضای اجرائیه، ارجاع پرونده به اجرای احکام مدنی و اجرای حکم با استفاده از قوه قهریه.

سلام
اگر شما جزو خواهان های پرونده‌ای هستید که در آن حکم صادر شده است می توانید به دادگاه مذکور مراجعه و درخواست صدور اجرائیه بنمایید تا دادگاه اجرائیه صادر و آن را به اجرای احکام ارسال و اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام نمایند و اگر مدیران نسبت به تقسیم اقدام نکنند اجرای احکام کارشناس تعیین می نماید تا کارشناس نسبت به تقسیم نظریه خود را ارائه کنند و سپس بر اساس آن باید عمل شود