اگر مادر؛ بچه را مورد اذیت و آزار قرار بده؛ بچه چه کاری میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۵۰ #90087443

من یک دختر۱۳ ساله هستم و پدر و مادرم از هم جدا شده اند الان همیشه مامانم منو میزنه اذیت میکنه و همین یک ساعت پیش انقدر منو زد که سیاه و کبود شدم حالا من به عنوان فرزند چیکار میتونم بکنم؟؟؟تر خدا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت شماااا بخیییرر

حتما با اورژانس اجتماعی (شماره ۱۲۳ )تماس بگیرید

بااورژانس۱۲۳ یاهمان مددکاری اجتماعی تماس بگیرید تا ازاین مشکل رهایی یابید

با سلام
با شماره تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس و مشکلات خود را با آنان در میان بگذارید

سلام با اورژانس اجتماعی۱۲۳تماس بگیرید

با سلام
یک راه این است که با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
راه دیگر اینکه در لحظه وقوع ضرب و جرح، ضمن تماس با ۱۱۰ با حضور مامور صورتجلسه ای مبنی بر کودک آزاری و ضرب و جرح تنظیم نمایید
مطلب آخر اینکه پس از ۹ سالگی حق دارید تعیین کنید می خواهید با مادر زندگی کنید یا پدر...

سلام
فورا با ۱۱۰ و اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

با سلام
حتما با اورژانس اجتماعی (شماره ۱۲۳ )تماس بگیرید