آیا اخذ حضانت بچه ها بعد از ازدواج مجدد بنده، توسط همسر سابقم امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۹ #90052172

با سلام
سوالم این هست با وکالت حضانت تام الاختیاری که دارم اگر بعد از طلاق دوباره ازدواج کنم همسر سابقم می تواند حضانت بچه ها را از من بگیرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاحظه و رویت وکالت در حضانت ، لازم است

سلام اگر حضانت رسمی داده شده باشد نمی تواند سلب حضانت کند مگر این که شرط شده باشد .

قانونا وقتی زن ازدواج مجدد می کند حضانت از او سلب می شود

با سلام دوست عزیز ، اگر مادر ازدواج نماید پدر فرزند می‌تواند با تقدیم دادخواست حضانت را از مادر سلب نماید همچنین قابل ذکر است که تفاوتی میان دختر یا پیر بودن فرزند نمی‌باشد.

سلام

هر چند که برای حضانت وکالت تام الاختیار دارید ولی قانونا وقتی زن ازدواج می کند حضانت از او سلب می شود