درخواست ارجاع به پزشکی قانونی با لایحه در دعوی تدلیس در نکاح

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۰۰ #89948916

سلام وقت بخیر، دادخواست دادم شهر بهبهان تدلیس درنکاح با موضوع ارجاع به پزشک قانونی. بیماری زوجه مخل جماع است، ولی چون وکیل ندارم و محل کار و سکونتم خراسان هست، ۲۰۰۰ کیلومتر فاصله داره. آیا لایحه بفرستم قاضی ارجاع میده پزشک قانونی؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان ارسال لایحه وجود دارد ولی جهت نتیجه گیری بهتر شخصا حضور پیدا کرده یا وکیل استخدام کنید.

در جلسه شرکت کنید یا وکیل بگیرید بهتر از ارسال لایحه است.

باسلام؛
جهت پیگیری این امر بهتر است حضوری تشریف ببرید به دادگاه

بهتر است در این خصوص حضورا در جلسه تشریف داشته باشید یا اینکه وکیل معرفی نمایید لذا ارسال لایحه نیاز به بیانات خاص دارد که بتوانید حقتان را وصول نمایید نه اینکه امر مختومه شود و بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

با درود
بله میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال بفرمایید ولی جهت پیگیری پرونده توصیه می‌شود وکیل بگیرید.

سلام مخاطب عزیز ،با مراجعه به یکی از دفتر خدمات قضایی می توانید ضمن لایحه تقاضای نظریه پزشکی قانونی را درخواست نمایید ،

بله می توانید از طریق حضور در دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود لایحه ارسال کنید. بهتر است اگر امکان مراجعه حضوری ندارید وکیل بگیرید تا امور سریع تر رسیدگی شود

باسلام
قطعا قاضی پرونده لایحه شما را مطالعه خواهد نمود وچون این مورد در داخواست شما هم ذکر شده قطعا مد نظر قرار خواهد گرفت ولی اثبات ش سخت خواهد بود از وکیل کمک بگیرید بهتر است