بحث مهریه و طلاق این خانم به چه صورتی پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #89918820

سلام
مساله برای یکی از دوستان من پیش اومده و صلاح دیدیم که با شما دوستان و وکلای عزیز در میون بزاریم زنی ۲۱ ساله در سن ۱۳ سالگی ( سال ۱۳۹۱ ) به اجبار خانواده با مردی که " علاقه قلبی " به این شخص نداشته و فاقد هیچگونه آشنایی و ارتباطی بوده اند در سن کم ازدواج میکند مهریه این خانم ۲۰ میلیون تومان ( وجه رایج سال ۹۱ ) عندالاستطاعه می باشد حاصل این ازدواج دختری ۵ ساله است
شخص ذکر شده پس از ۷ سال زندگی مشترک در کنار شخصی که هیچگونه علاقه قلبی به وی ندارد با اختلافات بسیار به سر برده است
حداقل یک یا دو روز در میان دعوا های لفظی و فیزیکی دارند که در بیشتر مواقع شوهرش این خانم رو مورد ضرب و شتم قرار میدهد
در بسیاری از دعوا ها دخترشون صحنه های خشونت و خشم پدرش رو مشاهده کرده بوده و در روحیه دختر بسیار تاثیر داشته حال بعد از ۷ سال این خانم قصد جداشدن از شوهرش رو داره و دلایل خودش رو بدین صورت بیان میکند : - دوست نداشتن و علاقه قلبی ( دو طرفه - این حس دوست نداشتن دو طرفه است و هر دو این رو اظهار میکنند )
- دعوا و درگیری های دائمی جلوی چشم های دخترشون
- درک نکردن یکدیگر
- پدر محبت و مهربانی نسبت به دخترشون نداره باهاش بازی نمیکنه، رفاح و اسایش روانی ندارند
مهریه و طلاق این خانم به چه صورتی پیگیری میشود؟
- اگر طلاق توافقی باشه و خانم درخواست مهریه کنه به چه صورتی هست؟ چه مقدار از مهریه رو میتونه بگیره - اگر طلاق با یکی از دلایل بالا باشه و توافقی صورت نگیره بحث مهریه و نفقه زن و فرزند به چه صورتی خواهد بود؟
- معدل سازی مهریه چقدر هست؟ ( حدود ۷۷ میلیون تومن ) طبق گفته خود این خانم حقوق ماهانه شوهرش ۶ میلیون تومان دارای یک خودروی پراید هست و این زن از مبالغ حساب های بانکی شوهرش خبر نداره - اینکه مهریه این خانم عندالاستطاعه هست، بخواد مهریه خودش رو بگیره باید به چه صورتی پیگیری کنه؟ ذکر شده پشتیبانی از فرد خاصی نداره و نیازمند راهنمایی هست از دوستان درخواست میشه راهنمایی دقیق و کلی به ایشان برسانند ... ممنون
- در ضمن هیچگونه اموال درامد خاص یا طلا و جواهراتی نیز ندارد
اگر طلاق توافقی باشه، و خانم درخواست مهریه کنه به چه صورتی هست؟

با تشکر از همگی

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق توافقی بایستی هر دو طرف سر حق و حقوق و حضانت طفل و تنصیف دارایی و امثال ان توافق نموده و مشترکا تمایل به طلاق داشته باشند
اگر فحاشی و بددهنی و ضرب و جرح از سوی شوهر میباشد میتواند با داشتن مدارکی من جمله پیامک و شاهد و تماس با ۱۱۰ و تنظیم صورتجلسه بر علیه شوهر اقامه دعوی نماید
یا اینکه طلاق خلع مبارات به دلیل نفرت از شوهر به دادگاه ارایه نماید که بایستی مقداری یا تمام مهریه اش را باید بذل نماید

این پرونده دارای ابعاد متفاوت مهریه و نفقه و طلاق میباشد ب اختصار مهریه ب دلیل عندالستطاعه بودن باید استطاعت همسر ثابت شود،اگر طلاق توافقی باشد که با همسر توافق میشود و باید ب نتیجه برسند و اگر همسر قبول کند میتوان از طلاق خلع استفاده کند و فدیه ای ب حد مهر بپردازد تا همسر طلاق دهد،حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است