نمیتوانم در جلسه دادگاه فردا شرکت کنم،تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۷ #89911455

سلام

فردا وقت دادگاه دارم، یه شهرستان دیگه و امروز به من تلفنی ابلاغ شده نمیتونم یعنی دیگه نمیرسم که برم الان تکلیف من چیه؟

ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین ابلاغی در صورتی که نه در سامانه ثنا و نه به صورت کتبی به شما ابلاغ نشده باشد در حکم ابلاغ واقعی نیست و شما بعد از صدور حکم می توانید درخواست واخواهی کنید
هرچند توصیه می شود با دادن وکالت حتما در جلسه حاضر شوید تا بعدا برایتان مشکلاتی پیش نیاید

ابلاغ تلفنی قانونی نیست. ابلاغ باید کتبی یا الکترونیک باشد. با این ابلاغ قاضی نمی تواند رای صادر کند

درغیاب شما جلسه رسیدگی برگزار می گردد

سلام ابلاغ تلفنی فاقد اعتبار است و باید به صورت کتبی یا از طریق سامانه ثنا دعوت شوید .نیاز به اراسل لایحه نیست . با فرض چنین ابلاغی دادگاه نمی تواند حکم صادر کند . چرا که رعایت مواعد هم صورت نگرفته است .

لایحه دفاعیه ارسال نمایید یا عنوان نمایید که ابلاغ برای حضور قانونی نمیباشد و یکروز قبل از جلسه به شما ابلاغ جلسه شده است و تجدید جلسه را بخواهید .

با سلام تا ابلاغ دستی یا سیستمی به شما نشده باشد دادگاه نمی تواند تشکیل جلسه بدهد،اول باید ازصحت ابلاغ مطمئن شود

با سلام
طی لایحه ای مراتب اعتراض خود از شیوه ابلاغ از طریق تلفنی و رعایت نشدن حد فاصل زمان ابلاغ تا جلسه دادرسی را به دادگاه اعلام نموده و خواستار تجدید وقت رسیدگی شوید .