توقیف اموال منقول و غیر منقول به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #89877454

من از مدیرعامل شرکت چک دارم، برگشت کردم، چطور میشه توقیف اموالش را بگیرم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه چک صادره از حساب شرکت باشد میتوانید هم اموال شرکت وهم اموال خودش را توقیف کنید ولی اگر چک صادره شخصی باشد نمیتوانید توقیف اموال شرکت را بگیرید .وفقط اموال شخصی خودش را توقیف کنید .

با سلام
اگر صاحب حساب چک مربوط به شرکت باشد در دعوای مطالبه وجه چک، که صاحب حساب (شرکت)
و امضاء کننده (مدیر عامل) مسئولیت تضامنی دارند،لذا علاوه بر اصل دعوی مبنی بر مطالبه وجه میتوانید تامین خواسته بصورت تضامنی را از دادگاه درخواست نمایید

سلام
اگر چک از حساب شرکت صادر شده باشد می توانید علیه هر دو شرکت و مدیر عامل دادخواست دهید و ضمن آن تقاضای تامین خواسته و توقیف اموال ارائه نمایید.

اگر مدیران و موسسین شرکت بابت معاملات و قراردادهایی که برای خودشان و بنام خودشان منعقد کرده باشند بوسیله مراجع قضایی یا قانونی، بدهکار یا محکوم شوند بایستی محکومیت و مبلغ آن را از محل اموال و دارایی خود پرداخت کنند نه از اموال و دارایی شرکت.

سلام مدیر عامل و شرکت متضامنا مسئول هستند و پس دریافت گواهی عدم پرداخت می توانید تامین خواسته از دادگاه یا از طریق اجرای اسناد رسمی اداره ثبت نسبت به توقیف اموال ایشان اقدام کنید.