میتونم اعسار دوباره بدم برای مهریه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۶ #89816734

سلام
من ۵ سال پیش محکوم به پرداخت مهریه شدم دادخواست اعسار دادم قبود شد فرداشم حکم جلب صادر شد برای پیش قسطش منم نداشتم نتونستم واریز کنم فرستادنم زندان از اون طرف یه شکایت کیفری هم داشتم به ۵ سال حبس محکوم شدم و نتونستم پیش قسط و اقساط مهریه رو پرداخت کنم الان حبس کیفریم تموم شده میتونم اعسار دوباره بدم برای مهریه یا تعدیل که کلا از اول شروع بشه اقساطش

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید تعدیل بدهید البته ابتدا باید پیش قسط را پرداخت نمایید

درود
دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح کنید.

بله امکان تقدیم دادخواست تعدیل اقساط هست

با درود
بهتر است تعدیل دهید.

شما دادخواست تعدیل بدهید تا بررسی شرایط جدید شما و وضیعیت شغل و درامد شما مجددا اقساط مهریه تعیین شود