اگر زوج فقط نفقه فرزندان رو پرداخت کنه ولی نفقه زن رو پرداخت نکنه و زن درخواست ترک انفاق کنه آیا مرد محکوم میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۸ #89783699

با سلام و عرض ادب و احترام.
در صورتیکه زن ماهیانه یک چهارم حقوق مرد را از بابت مهریه دریافت میکند و نیز یارانه خود و فرزندانش رو هم بمیزان ۱۳۵ هزار تومن میگیره و مرد فقط نفقه فرزندان رو به میزان ۴۰۰ هزارتومن در ماه پرداخت کنه آیا برای مرد محکومیتی دارد یا خیر؟
اگر دارد لطفا توضیح بفرمایید که چه مراحلی در این خصوص طی خواهد شد؟
با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم پرداخت نفقه جرم و میتوانید شکایت کنید

سلام

میتوانید اقدام به شکایت ترک انفاق نمایید

سلام
بله محکومیت به حبس تعزیری هم دارد بشرطی که شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنه چون میتونه مطلبه نفقه مطرح و دادخواست حقوقی بده

اگر نفقه زن پرداخت نشود جرم است. و قابل تعقیب کیفری و حقوقی

با سلام پرداخت نفقه زوجه علیرغم پرداخت های یاد شده تکلیف مرد است و عدم پرداخت آن جرم است

عدم پرداخت نفقه زوجه جرم است و مجازات در پی دارد

با سلام
زن می تواند نسبت به نفقه گذشته وآینده خود طرح دعوا نماید. هم راه شکایت کیفری هم حقوقی وجود دارد.