آیا با وجود اینکه در تهران متولد شده ام و تا حالا به کشور افغانستان نرفته ام میتوانم تقاضای شناسنامه نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #89778288

سلام علیکم
من پدرم سال ۶۹ وارد خاک ایران میشود و خودم سال ۷۰ در تهران به دنیا آمده ام و تا حالا که ۲۸ سال سن دارم از تهران خارج نشده ام پدر و مادرم از ناآگاهی برای من گواهی ولادت ثبتی نگرفته اند و فقط کارت واکسنم رو دارم
میخواستم بدونم آیا با وجود اینکه در تهران متولد شده ام و تا حالا به کشور افغانستان نرفته ام آیا میتوانم تقاضای پناهندگی و شناسنامه بدهم
با تشکر

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت داشتتن شرایط میتوانیدتابعیت اخذ نمایید

اگر ورود پدرتان به ایران به صورت رسمی و با گذرنامه بوده و اقامتش نیز به صورت قانونی بوده باشد میتوانید درخواست تابعیت به اداره اتباع تقدیم نموده تا در صورت موافقت شناسنامه ایرانی صادر شود .