در تهیه منزل مستقل، شغل و درامد زوج چقدر تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۷ #89731494

با سلام

که کارشناس محترم ابتدا درامد زوج رو مد نظر قرار دادن ایا ماده قانونی برای رد این نظریه وجود دارد و با پرسیدن مدرک تحصیلی و شغل و صرفا یکبار دیدن من شان و منزلت جایگاه اجتماعی و فرهنگی رو من تا این حد پایین تشخیص دادن؟در حالی که وضعیت خانوادگی و شان منزل پدری خیلی بهتر از منزل اجاره ای توسط همسرم میباشد و قرداد اجاره ۳ ماه دیگر اعتبار داره

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر کارشناسی اعتراض کنید.

طبق ۱۱۰۷ قانون مدنی درتهیه مسکن به عنوان جزئی ازنفقه شان ووضعیت زوجه درنظرگرفته میشود

میتوانید ب نظر کارشناس مربوطه معترض شوید در تعیین نفقه اولویت با جایگاه و موقعیت اجتماعی،شغلی و تحصیلی زن میباشد هرچند درآمد زوج هم در نظر گرفته میشود

باسلام
در پرداخت نفقه ملاک شان زوجه می باشد.
در مدت قانونی به نظر کارشناس اعتراض نمایید

با سلام
مسلما شغل با درآمد مناسب امری مورد توجه است. لیکن باید دید آیا نسبت درآمد با آنچه که شما از منزل مستقل توقع دارید یکسان هست یا خیر؟ به عبارتی آیا زوج توان گرفتن خانه ای مستقل بهتر از قبل را دارد یا خیر؟ البته نظریه کارشناس می تواند مورد اعتراض واقع شود اگر بتوانید ثابت کنید که توان اعلامی از سوی کارشناس نسبت به زوج کمتر است و زوج بیشتر از آنچه کارشناس اعلام کرده توانایی مالی دارد.

با درود شان و منزلت زوجه لحاظ می‌گردد.

درود
اصل بر این است در نفقه معمولا شان و منزلت زن در نظر گرفته می شود، می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.