اثبات خیانت و رابطه از طریق پرینت مکالمه ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۸۴۲ #89721542

با سلام.
با وجود مشکلات همسرم من با کسی آشنا شده و از طریق تلفن با هم مکالمه و پیامک داشته ایم. از طریق پرینت مکالمه و پیامک آیا می‌شود محکوم شد؟ از خطی که استفاده می‌کردم بیشتر از ۶ ماه می‌گذرد. و همچنین از خطی که الان استفاده میکنم می‌شود محکوم شد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درشرایطی قاضی حکم به استعلام پیامکهاوتماسها میدهدواین بسته به روند داد‌گاه و نظر قاضی دارد
ومعمولا مدت مشخص که از دو سه ماه بیشتر بعید به نظر میرسد باشداست.و شاکی شما که شوهرات میباشد هر خطی را که به نام خودتان باشد میتواند در دادگاه مطرح کند

صرف رد و بدل شدن پیامک و مکالمه تلفنی دلیل قطعی جهت اثبات رابطه نامشروع نمی باشد و استعلام مربوط به پیامک هم تا۶ماه امکان پذیر می باشد

سلام صرف پیامک وتماس دلیل اثبات ارتباط نامشروع نیست مگر اینکه قاضی را به علم برساند معمولا متن پیامک ها تا ۶ ماه قابل استعلام می باشد ولی تماس های ردوبدل شده واحراز پیامک قابل استعلام می باشد

با سلام. اگر خط به نام شخص خودتان باشد میتوان استعلام قضایی گرفت ولی اثبات این رابطه تلفنی مشکل و نتیجه ای برای مدعی به همراه ندارد. یاحق