از تاریخ تحویل آن گذشته و فروشنده هنوز موفق به تحویل ملک به بنده نشده؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۲ #89700026

سلام،من ملکی خریدم که از تاریخ تحویل آن گذشته و فروشنده بخاطر عدم تخلیه مستاجر که قراردادش به اتمام رسیده و از وجود آن اطلاع داشتم هنوز موفق به تحویل ملک به بنده نشده!چکار باید کرد؟
شاکی فروشنده باشم یا اینکه من و یا فروشنده شاکی مستاجر باشیم؟
ذکر این نکته که سند ملک مذکور آماده نیست و بنام نشده.ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
تخلیه علیه متصرف مطرح کنید زیرا اکنون شما مالک و با توجه به منقضی شدن مدت اجاره، متصرف مکلف به تخلیه است.

شما به عنوان خریدار دادخواست الزام به ایفای تعهد(تحویل)علیه فروشنده را تقدیم دادگاه نمایید طرف معامله شما فروشنده است و تحویل به عهده ایشان می باشد لذا در قرارداد نیز تخلیه به عهده خریدار نیست که شما علیه مستاجر دادخواست تخلیه مطرح نمایید بلکه بر عهده فروشنده می باشد

۱-یا میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع ارائه دهید
۲-و یا دادخواست تخلیه علیه مستاجر را بدهید

کچنانچه خرید وفروش شما حداقل همراه با وکالت بلاعزل باشد می توانی خلع ید مستاجر را بخواهی چون مصوبه ستاد کرونا در مورد خرید وفروش عملی نیست وبایدشورا حکم خلع ید صادر کند

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. جنابعالی می توانید هم دادخواست الزام به تحویل بطرفیت فروشنده بدهید.. و هم عنداللزوم به اتفاق فروشنده دادخواست تخلیه علیه مستاجر مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع رو اقدام بفرمایید.

بهتر است شما و فروشنده دادخواست تخلیه علیه مستاجر بدهید