در صورت عدم تمکین در پرداخت اجاره ماهانه توسط مستاجر میتونم دستور تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۵ #89696729

با سلام
من مستاجرم از ماه اول برای پرداخت اجاره ماهانه اذیت میکنه و با تاخیر و تماس های مکرر حاضر به پرداخت میشه اگر من ودیعه را به حساب خزانه واریز کنم میتونم دستور تخلیه بگیرم اگر جواب بله هست از طریق شورا یا دادگاه
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستاجر بایستی اجاره را نپردازد تا شما بتوانید مطابق با قرارداد حکم تخلیه بگیرید و به صرف اینکه تا کنون پرداخته ولی دیرتر بوده است نمیتوانید حکم تخلیه بگیرید .

ببینید در بندهای قرارداد بندی می باشد که مربوط به تاخیر یا عدم پرداخت اجاره بها توسط مستاجر می باشد که بهترین حالت این است که طبق همان بند عمل کنید