چگونه میتوانم از اقدام همسرم برای توقیف خودرو بابت مهریه آگاه شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #89667998

با سلام
۱. چگونه میتوانم از اقدام همسرم برای توقیف خودرو بابت مهریه (پیش از اجرای توقیف) مطلع شوم؟
۲. اگر خودرو پیش‌تر به صورت قراردادی و بابت بدهی به شخص دیگری واگذار شده ولی تعویض پلاک و ثبت سند انجام نشده، آیا قابل استناد برای رفع توقیف (درصورت اقدام ایشان به توقیف) هست؟
۳. انتقال سند و تعویض پلاک خودرو چند روز قبل از اقدام به توقیف باید انجام شده باشد که شائبه تبانی مطرح نگردد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای اطلاع از توقیف مراجعه به شعبه یا واحد اجرا یا پلیس راهنمایی و رانندگی ممکن است
تا زمانی که سند منتقل نشده قابل توقیف است
معاملات صوری در هر حال باطل اند

۱. بامراجعه به شعبه مربوطه‌
۲ . خریدار باید به عنوان معترض ثالث وارد شود
۳ . هرچی به تاریخ اقدام دورترباشد بهتر