مطالبه وجه بابت ملک مشاع از شهرداری مستلزم اقدام تمام شرکاست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۴ #89631261

با سلام و احترام، بنده تمام سهم‌الارث یکی از وراث را در یک پلاک ثبتی که به رسمی خریدم در محضر و سند تک‌برگ رسمی صادر شد. ۳۰۰ متر از ۶۰۰۰متر (زمین بین ۹ نفر مشاع هستش و تقسیم نامه‌ای بین خودشون نیستش)، با این توضیح که تمام این متراژ توسط متصرفین ساخته شده و بعضی از متصرفین از مالکین رفتن قولنامه گرفتن ولی برای صدور سند اقدامی نکردند. با این حال یک کوچه حدودا ۳۰۰ متری در اومده بدون هیچ‌گونه اجازه یا پرداخت وجه از طرف شهرداری
آسفالت، شبکه برق و آب رفته. با توجه به رای وحدت رویه دیوان عالی کشور که حقوق فروشنده و مالک را به خریدار انتقال میده، برای اینکه به حقوقم برسم و شهرداری رو مجاب به مطالبه وجه ملک که تصرف کرده کنیم، آیا نیاز هستش دیگر مالکین مشاعی هم شکایت کنند؟ یا بنده به تنهایی می‌توانم شکایت کنم؟ ممنون از راهنمایی.

مشاوره حقوقی شهرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فرمایشتان نیاز به بررسی مستندات و مدارک برای جهت راهنمایی بهتر و دقیق تر می باشید .

چنانچه زمینی که می‌فرمایید در سهم اختصاصی شما قرار دارد شما ذینفع در موضوع هستید و الا در صورتی که مشاع در بین سایر متصرفان و مالکین است همگی می‌بایست طرح دعوا نمایند

با سلام
بدون مطالعه و بررسی مستندات و مدارک نمی توان پاسخ صحیحی داد.

با سلام،نیاز به بررسی مستندات و مدارک است

با درود ، اولا جهت پاسخ قاطع نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد، ثانیا بستگی به عرض کوچه دارد ثالثا.اگر مدارک خرید خریدار صرفا قولنامه عادی هست ،با قولنامه بدون اثبات مالکیت در دادگاه ،نمیشود شهرداری را الزام به پرداخت معوض زمین در طرح تعریض معابر نمود، ضمنا اگر مثلا قولنامه شما ۳۰۰مترمربع با طول و عرض مشخص خریداری کرده اید و تمام اون سیصد مترمربع را ساخته اید و دیوارکشی نموده اید و زمین کوچه از مالکیت مالک اصلی باقی مانده است پس هیچکدام از خریداران حق شکایت از شهرداری جهت اخذ معوض زمین کوچه را ندارید

با سلام دو مطلب وجود دارد آیا پیگیری در این زمینه به متوجه خواهد رسید که بستگی به نظر کارشناس و مطالعه سوابق در شهرداری دارد .ومطالب دیگر اینکه شما بتنهایی خواهید توانست اقدام لازم را انجام دهید .

سلام نیازی نیست و هرکدام به تنهایی می توانند اقدام نمایند