در این حالت راهی برای مطالبه مهریه از ایشون هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۷ #89619444

سلام، شوهر خواهر بنده از کشور خارج شده و دیگه به کشور بر نخواهد گشت و به نوعی ترک زندگی کرده، آیا در این حالت راهی برای مطالبه مهریه از ایشون هست یا خیر؟ مهریه فقط بر گردن خود ایشون هست یا خانواده ایشون (پدر) رو هم میشه محکوم به پرداخت کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
خیر ارتباطی به اموال پدرو مادرش نداره ...و امکان توقیفش نیست

با درود اگر هنوز از کشور خارج نشده اند مبتوان زوج را ممنوع الخروج کرد ولی اگر خارج شوند، اموال دارد می‌توان‌ توقیف کرد، ولیکن مهریه را نمبتوان از پدر یا خانواده مرد گرفت‌ مگر آنها صراحتا گ کتبا تعهد به پرداخت کرده باشند.

درود
اگر اموال دارند زوجه می توانند توقیف کنند.

پرداخت مهریه ارتباطی ب پدرشوهر ندارد مگر اینکه موقع عقد یا ضمن عقد جداگانه ای پدرشوهر پرداخت مهریه را تعهد کرده باشد

سلام
مهریه تعهدی است که شوهر در قبال همسرش کرده است و مطلقا ارتباطی به پدر و اطرافیان او ندارد .اما ممکن است در ضمن عقد نکاح و در سند ازدواج و یا حتی در قراردادی مستقل پدر شوهر پرداخت مهریه را تقبل کرده و یا ضمانت شوهر (پسرش) را کرده باشد که در این صورت زن می تواند برای آنچه پدر شوهر تعهد کرده برای گرفتن مهریه از پدر شوهر به او مراجعه کند.

با سلام
چنانچه در سند ازدواج مهریه بر ذمه خود ایشان قید شده امکان گرفتن آن از خانواده و دیگران وجود ندارد.
چنانچه خودشان اموالی در ایران دارند میتوانید از طرق قانونی نسبت به توقیف اموالشان اقدام کنید