آیا همسرم می تواند مبلغ ودیعه منزل را بابت مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۹ #89603857

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و وکلای محترم

بنده جوانی هستم که سابقه سه سال زندگی مشترک با همسرم را دارم ولی ایشان منزل را ترک و در منزل پدری زندگی میکنند و در حالی که بنده ایشان را  محکوم به الزام به تمکین از طریق دادگاه و حکم قطعی کردم ولی باز ایشان ممانعت میکنن و به خانه برنمیگردن.الان درخواست استرداد جهیزیه کردن.خانه من اجاره ای هستش و همسرم از طریق سازمان ثبت اسناد حساب بانکی و پول رهن منزل بنده (بیست و پنج میلیون ) رو توقیف کردن و بنده رو از شرکت خصوصی که کار میکردم با نامه ثبت اسناد اخراج کردن و الان بنده بیکارم و میخاستم بپرسم که من چجوری باید اجازه ندم که پول رهن خونه رو سازمان ثبت به ایشون بدن؟چون اصلا هیچ دادگاهی نرفتیم و من تمام داراییم یک پراید مدل ۸۵ هستش که باهاش مسافرکشی میکنم و همین پول پیش که باهاش خونه رهن کرده بودم برای زندگی.میشود کمکم کنین و بهم راهنمایی کنین.ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
مطابق بند ز ماده ٢٤ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب ١٣٩٤ این مبلغ جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست، مگر اینکه قاضی تشخیص بدهد محکوم علیه (بدهکار) بدون پول پیش دچار عسرت نخواهد شد که در اینصورت، قابل توقیف خواهد بود.