آیا همسر من میتواند این دومورد را بعد از درخواست مهریه من انجام دهد و فرار از دین حساب نمی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #89489917

با سلام. بنده آذرماه سال ۹۸ از طریق اداره ثبت احوال درخواست مهریه دادم و اموالی که به نام ایشان ثبت شده بود توقیف شد. مدتی بعد از طریق دادگاه درخواست مهریه دادم. امروز که اردیبهشت ۹۹ است مامور اجرای احکام برای بررسی اموالی که ثبت نشدند و ما مدعی هستیم به نام ایشان است با همسرم صحبت کرد و همسرم گفت مدتی ست که یک باب مغازه را فروخته و ۱۰۰ میلیون را دریافت کرده و یک چک ۱۲۰ میلیونی برای مهرماه سال۹۹ دریافت کرده. و در مورد منزل مسکونی گفت به نام پسرش که از همسر سابقش است کرده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال اموال بعد از قطعیت حکم فرار از دین محسوب می‌شود

اگر نقل و انتقالات بعد از صدور حکم قطعی انجام شده باشد مشمول فرار از دین خواهد بود.