آیا ثبت اسناد کشور حکم تخلیه صادر میکند یا آنها هم مثل شوراهای حل اختلاف از صدور حکم تخلیه سرباز میزنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۸ #89469411

با سلام
بنده قرارداد اجاره ملک مسکونی خود را در دفترخانه اسناد رسمی بسته ام
مستاجر با وجود اینکه تمکن مالی خیلی خوبی دارد با سوء استفاده از ابلاغیه ستاد کرونا از تخلیه سرباز میزند.و میگوید فقط میتوانی بیست درصد افزایش دهی. بنده به ملکم نیاز دارم. میدانم دیگر نیاز نیست به شورای حل اختلاف مراجعه کنم.باید به دفاتر ثبت اسناد بروم. آیا ثبت اسناد کشور حکم تخلیه صادر میکند یا آنها هم مثل شوراهای حل اختلاف از صدور حکم تخلیه سرباز میزنند؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت اثبات نیاز مبرم خودتون ،شاید حکم تخلیه صادر شود و تمکن مالی مستاجر ملاک تخلیه نخواهد بود

در صورت اثبات نیاز مبرممالک به ملک تخلیه صورت خواهد گرفت

مصوبه ستاد عالی کرونا برای کلیه ادارات و محاکم لازم اجراست وفرقی بین ثبت با دادکاه نیست

طبق ماده ۱۲ اجرائیات ثبت اسنادکشور بله قابل اجرا می باشد

باسلام
در صورت اثبات نیاز خود یا افراد تحت تکفل جهت سکونت میتوانید دستور تخلیه از اجرای ثبت بگیرید.

با سلام
نظر به ابلاغ امروز دادستان کل کشور ، چنانچه اثبات نمایید جهت استفاده خود یا بستگان درجه یک به ملک نیاز دارید ، تخلیه صورت می گیرد .

درود
مصوبه کرونا برای تمام ادارات دادگاه‌ها و شوراها ابلاغ شده است ممکن است ثبت نیز نپذیرد.