نمیتونم بابت تمکین دادخواست بدم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۲ #89418294

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم بنیاد وکلا
تقریبا ۳ماه پیش حکم الزام به تمکین برای همسرم اجرا شد و ایشان به همراه مددکار به منزل برگشتند.پس از یک هفته مشاجره های گوناگون ایشان را از منزل اخراج کردم و دست‌نوشته ای بهشان دادم که شکایتی بابت تمکین ندارم.الان مجدد نمیتونم بابت تمکین دادخواست بدم؟ چون ایشان مدعی نفقه میشوند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر نمی توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

در پاسخ قبلی انتهای پاراگراف حق هم قابل اعمال هم قابل اسقاط صحیح است .

با سلام
هر گاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود.
پیشنهاد می شود توسط شما یا وکیل اظهارنامه ارسال شود البته موارد اعلامی شما جنبه ثبوتی و اثباتی در دادگاه دارد در حقوق خانواده حق تمکین و حق طلاق حق مرد حق نفقه و مهریه حق زوجه است و حق از منظر قانونی هم قابل اعمال وهم قابل اثبات است.

عدم تمکین وقتی معنا داره که زوجه خودش منزل رو ترک کنه، اینکه شما او را از منزل بیرون کردین و حالا مدعی عدم تمکین باشید نه عقلی و منطقی پذیرفته است و نه حقوقی و قانونی

سلام وقت بخیر
در صورتی که ایشان بتوانند اثبات نماینده شما درخواست خروج ایشان از منزل را داشته‌اید ،امکان الزام به تمکین برای شما وجود نخواهد داشت.

با توجه به اینکه خود شما ایشان را از منزل اخراج نمودیده اید دعوای تمکین شما رد خواهد شد.

باسلام همسر شما به دلیل اینکه خودتان بیرون کرده ای بدون اینکه تمکین کند مستحق نفقه است