چگونه از اطاله دادرسی جلوگیری نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #89315543

با سلام
شخصی از طرف دادگاه محکوم به پرداخت بدهی اش شده حالا او و وکیلش به هرچیزی که میتوانند اعتراض وارد میکنند و هدف آنها اذیت کردن طرف مقابلشان است که به او گفته اند که ۵۰ درصد مبلغ رو بگیرد و گرنه به کارشان ادامه میدهند خلاصه اطاله دادرسی راه انداخته اند از مواد قانونی علیه قانون استفاده میکنند.
راهی هست برای جلوگیری از این کارشان؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مواعد قانونی و اطاله دادرسی ناشی از اون رو کاریش نمیشه کرد مگر اینکه بدون دلیل باشه که تخلف انتظامی وکیله و در کانون وکلای مربوطه قابل پیگیریه.

سلام
مبادرت به چنین اقداماتی هر چند ممکن است غیر اخلاقی باشد اما غیر قانونی نیست با اطاله دادرسی نمی توانند حقی که برای شما ثابت و مسلم است را پایمال کنند در راه خود صبور و ثابت قدم باشید

با سلام استفاده از مواعد قانونی مندرج در قانون حق طرفین است و اطاله دادرسی پیش آمده قابل منع نخواهد بود. ولی چنانچه طرف مقابل و یا وکیل ایشان بصورت بلاوجه این کار را انجام دهد این کار تخلف انتظامی و قابل تعقیب در کانون وکلای مربوطه خواهد بود.