برای مطالبه‌ی مهریه وظیفه‌ی سازمان ثبت اسناد و پلیس راهور چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #89248491

یعنی بررسی مالکیت زمین و املاک با ثبت اسناده و بررسی مالکیت خودرو با پلیس راهوره؟
ما مطالبه مهریه کردیم برای دامادمون متوجه شدیم که یک هفته قبل از دادخواست مهریه‌ی ما اقدام به تعویض پلاک کردن
الان سند ماشین بنام دامادمون هست ولی پلاک مال یکی دیگه است
سیستم سازمان ثبت اسناد هیچ خودرویی رو بالا نمیاره و پلیس راهور هم میگه ایشون هیچ پلاک فعالی ندارن
آیا ما میتونیم اون ماشین که دست یکی دیگه هست رو توقیف کنیم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تعویض پلاک خودرو امکان توقیف خودرو وجود ندارد

درود و عرض ادب اگر خودرو را منتقل نموده باشند امکان توقیف وجود ندارد.

سلام .‌چون حکم قطعی مهریه صادر نگردیده امکان شکایت معامله به قصد فرار از دین وجود ندارد و اگر سند رسمی را نیز منتقل نموده باشد امکان توقیف خودرو نیست

می بایست تقاضای استعلام کلیه اسناد اموال منقول و غیرمنقول ایشان را به اداره ثبت بدهید

با سلام
نه خیر نمی توانید ماشین را توقیف کنید .ایشان اقدام به انتقال خودرو نموده است ( و مطمئنا مبایعه نامه انتقال یا سند رسمی وکالت فروش خودرو نیز در دست خریدار جدید موجود است)
درصورتی که شکایت کیفری معامله به قصد فرار از دین مطرح نمایید ، به احتمال زیاد چون هنوز رای قطعی برای پرداخت مهریه صادر نشده بود ، قاضی وقوع جرم را نمی پذیرد .
ولی در صورتی که خریدار از افراد فامیل یا دوستان همسرتان باشد احتمالا معامله صوری بوده و می توانید معامله را ابطال نمایید.( مثلا خودرو در حال حاضر در اختیار چه کسی است ؟ در تاریخ معامله پولی توسط خریدار به حساب فروشنده واریز شده است یا نه؟ خلافی های خودرو از حساب چه کسی پرداخت می شود؟ )
نهایتا در صورتی که هیچ یک از مدارک فوق ثابت نشود ، ادعای اعسار زوج به خاطر نقل و انتقال طی یکسال اخیر رد خواهد شد .

سلام و درود، اگر چه پلاک تغییر نام یافته است اما با توجه به این که سند رسمی هنوز متعلق به وی می باشد، از طریق استعلام ثبتی قابل بررسی خواهد بود و به دلیل تغییر پلاک نیازمند پیگیری جهت توقیف خودرو می باشد؛ آرزوی بهروزی.