به پرداخت مهریه محکوم شدم و قصد دارم وام بگیرم آیا مشکلی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۹ #89240523

عرض سلام، بنده برای مهریه اعسار زدم، الآن سازمانی که کار میکنم بنام فقط و فقط خودم وام میده، من قصد دارم این وام رو بنام خودم و برای فرد دیگری بگیرم تا اون فرد اقساطش رو پرداخت کنه (از نظر تراکنش مالی هم همه چیز شفاف خواهد بود و اون فرد اقساط رو از درآمد ماهانه خودش پرداخت خواهد کرد) آیا میتونم با اون فرد در این خصوص سند تعهد محضری تنظیم کنم تا اگر یه موقع مبلغ وام داخل حسابم توسط زوجه برای مهریه توقیف شد، بتونم اون سند رو ارائه بدم و مبلغ رو آزاد و به حساب شخص ثالث منتقل کنم؟ آیا با این کار و با توجه به این که توان بازپرداخت هیچ قسطی رو ندارم (طبق مستندات مالی) میتونم وام رو آزاد کنم؟ اگه وام رو سریعا قبل از توقیف توسط زوجه منتقل کنم و زوجه بعدش خبر دار شه که من وام گرفتم، آیا مشکلی می‌تونه برام بوجود بیاره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
ممکن است به محض واریز وام توقیف شود . بهتر است صرف نظر کنید .

سلام
ممکن است دارای تبعات حقوقی مانند رد اعسار ، توقیف وجه نقد ، فرار از دین برای شما گردد و شما برای اثبات ادعای خود با سختی و مشقت مواجهه شوید ضمنا اقناع مقام قضایی هم با موضوعاتی که مطرح نموده اید سخت است.
روایتی داریم مبنی بر اینکه مومن خود را نباید در مظان اتهام قرار دهد.توصیه میگردد از این اقدام خودداری نمایید.

سلام مشکل قانونی ندارد

با درود مشکل قانونی ندارد