الزام به تحویل مال منقول و تنظیم سند چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۱۶ #89224137

با سلام و درود به شما عزیزان
سوال اینجانب این است که اگر ما در دادگاه حقوقی دادخواست اقدام به الزام به تنظیم سند و تحویل مال منقول داده باشیم و بعد متوجه شویم طرف مقابل خودرو را به کسی دیگه فروخته و سند هم زده به نام اون،
آیا دادخواست را پس بگیرم؟
و بعد بروم کیفری شکایت کنم؟
یا اینکه هم کیفری شکایت کنم و هم حقوقی؟
لطفا راهنمایی کنید
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هم میتوانید با استرداد دادخواست ،در دادسرا اقامه ی دعوی نمایید
و هم میتوانید با پیگیری دادخواستی که اراءه نموده اید منتظر رسیدگی دادگاه بمانید.
در هر دوحال با احراز اینکه خودرو برای شماست از سوی قاضی،تمام‌معاملات صورت گرفته بنام غیر باطل خواهد شد.
پس چندان تفاوتی نمیکند.

با سلام با مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کیفری انتقال مال غیر را بنمایید سریعتر به نتیجه می رسید