تقسیم ارث پدری چطور تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۱ #89201767

سلام
جوانی ‌۲۷ ساله هستم که در خانه پدری زندگی میکنم سه تا برادر دارم که ارث پدری را به من نمیدهند و هر بار که خواستم شکایت کنم منو ازار و اذیت میکنند و به بهانه های دروغ منو داخل خانه زندانی میکنند چندین بار ریختن سرم و منو کتک زدن دوبار دستمو شکستن یک بار سرمو از دو ناحیه شکستن و با بهانه های دروغ منو سه بار به کمپ ترک اعتیاد انداختن به مدت های طولانی یک بار دو ماه یک بار یک ماه و یک بار چهار ماه هر بار حرف از ارث میزنم منو اذیت میکنن و برادر بزرگم چون سپاهی هست منو تهدید میکنه که اگه شکایت کنی فلان و بهمانت میکنم یک بار منو به زور معتاد به مرفین کردن و همیشه برام طلسم درست میکنن اتاقم شده پر از طلسم زبون بند و انواع طلسم ها نمیدونم چیکار کنم و خیلی از برادرام میترسم ارث خواخرانم رو به زور و با پول اندک دادن و ازشون رسید گرفتن که شما خواهرا حق الارث رو گرفتین از اموال پدرم هیجی به من و مادرم ندادن از من چندین بار امضا گرفتن با برگه های خالی از نوشته نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم یکی کمکم کنه منو از دست برادرام نجات بدید یک بار هم منو به مدت ۹ ماه از خونه پدری انداختن بیرون بعد از اینکه معتادم کردن و جلو در و همسایه به بهونه معتاد بودنم انداختنم بیرون بعد کلی بدبختی اعتیادمو ترک کردم ولی دوباره منو به مرفین معتاد کردن و همه جا گفتن چون معتاده حق الارث رو بهش نمیدیم برای بار دوم بدون اینکه متوجه بشن با کلی درد توی خونه اعتیادمو ترک کردم برادر بزرگم با کالتنامه که داره فکر کنم اسناد رو زده به نامش خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه و بگه چیکار کنم بخوام شکایت کنم دوباره اذیتم میکنن و ممکنه منو زندانی کنن یا منو بندازن توی کمپ با اینکه من پاکم حاضرم ازمایش عدم اعتیاد بدم خواهش میکنم کمکم کنید تا بتونم خودمو از شر برادرام خلاص کنم بنده ساکن شهر اهواز هستم و اگر وکیلی میتونه به من کمک کنه لطفا راهنماییم کنه

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با طرح شکایت و در خواست سهم الارث در دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کرده . اعتیاد شخص به هر نوع مواد شخص را از حقوق قانونی محروم نمی کند و برای ادعا های خود باید ادله بیاورید .
موفق و پیروز باشید .

طی یک اظهارنامه هشدار در مودر استفاده از سفید امضا و درخواست حقوق خود و سهم الارث را بنمایید و سپس تقسیم ترکه و در صورت نیاز موضوع را به اطلاع دادستان برسانید .

در مورد وکالت می توانید از آن عدول نمایید
درمورد ضرب وجرح از طرف برادر با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته ودر اولین فرصت از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مطرح کنید

اعتیاد مانع ارث بردن نیست لذا شما میتونی بابت ضرب وجرح از برادرتان شکایت کتید لکن نیاز به ادله اثبات از جمله پزشکی قانونی و شاهد هست بابت وکالت دادن اگر ابن وکالت نامه در دفتر اسناد رسمی داده شده وقابل عزل باشد میتوانید ان را فسخ کنید بابت امضا روی برگه سفید در صورتی که اثبات شود که این امضاها با زور و تهدید و ارعاب بوده است ، فاقد هرگونه اعتبار قانونی خواهد بود.) عنصر قانونی: ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی می گوید: «هر کس یا با جبر و قهر یا با اکراه و تهدید، دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضاء یا مهر نماید و یا سند و نوشته ای که متعلق به او و یا سپرده به او می باشد را از وی بگیرد به حبس ازسه ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد».
لذا در صورت ضرب وجرح از سوی برادرتان شما با ۱۱۰ تماس بکیرید تا صورت جلسه شود سپس اقدام به طرح شکایت کنید
شما میتوانید بابت سهم الارث بعد از اخذ گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید اگر معلوم شود در دادگاه تقسیم به نادرستی صورت گرفته تقسیم تامه توافقی باطل می شود

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه؛ ابتـدا دادخواست تحریر و تقسیم ترکه جهت رسـیدگی را مطرح نمایبد..
در خصوص امضـای برگه ها بصورت سفید امضاء نیز، می توانیـد شکواییه سوءاستفاده از سـفید امضـا جهت رسـیدگی در دادسرا مطرح نمـوده تا با ارجاع موضوع به کارشناسی استکتاب خط و امضـا، تقـدم و تاخر امضاهای متن وکالت و نهایتا سفید امضای بودن اسنادی استنادی مورد بررسی و اثبات واقع گردد..

"با سلام"
متاسفانه وکالت نامه حقوق شما را از بین برده است
در هر صورت باید اثبات نمایید بصورت سفید اضما کرده اید تا شاید قاضی اقناع گردد
ولی راهکار دیگر اینطور میباشد که درخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید در صورت وجود وکالت،اصالت ان تایید یا رد شود

سلام و ارادت
اعتیاد داشتن یا نداشتن شما ارتباطی با ارث ندارد ، میتوانید جهت دریافت ارث تان و تحریر و تقسیم ترکه اقدام قانونی نمایید و اگر با شما درگیر شدند با ۱۱۰ تماس بگیرید و شکایت نمایید .