چطور بصورت قانونی میتونم جلو انتقال ایشان رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #89201252

سلام.خانم بنده فرهنگی است و توسط دادگاه به تمکین محکوم شده و حق انتخاب مسکن نیز با اقا هست.ایشون تمام مهریه شون رو وصول کردند و قصد انتقالی به تهران دارند.چطور بصورت قانونی میتونم جلو انتقال ایشان رو بگیرم؟چون در صورت انتقال ایشان تمکین ایشان ممکن نیست.ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید دادخواست برای اقامتگاه که تعیین ان به عهده زوج هست بدید

با سلام
صرف داشتن قصد انجام کاری از سوی همسر شما، برای شما حق قانونی به وجود نمی آورد. اما می توانید برای ارگان مربوطه و همسرتان اظهار نامه رسمی در خصوص عدم رضایت برای انتقالی ارسال نمایید. ضمنا در صورتی که با این اقدامات باز هم انتقال انجام شود راهکارهای دیگری برای شما وجود خواهد داشت
موفق باشید