میتوان تهدید به آبرو ریزی را مورد پیگیری قرار داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۳ #89189845

سلام
مدتی میشه من از طرف یکی از فامیلامون تهدید میشم که ابرو من و میبره
هیچ اتویی از من نداره
حتی زمانی که من نیستم جلوی همه میگه که ابرومو میخواد ببره
هم خودش هم زنش همش تاکید دارن همیشه
مشکل با پدر و مادرمه
این تهدید حساب میشع؟
اگه شکایت کنم مجازات داره؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت تهدید طرح کنید

هر نوع تهدید به ضرر به آبرو و عرض و اعتبار اشخاص جرم محسوب می‌شود

تهدید مطابق قوانین مجازات اسلامی جرم مستقلی محسوب میشود و میتوانید ب همین دلیل از ایشان شکایت کنید همچنین در صورت اقدام ب آبروریزی از جانب ایشان میتوانید شکایتی جداگانه مطرح کرده و در جهت حقوق و منافع شخصی خود اعده حیثیت نمایید

سلام
بله
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

باسلام خدمت شماهموطن گرامی.طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی هرگاه کسی دیگری را به هرنحوتهدیدبه قتل یاضررهای نفسی یاشرفی یا مالی ویا به افشای سری نسبت به خودیا بستگان اونماید اعم ازاینکه به این واسطه تقاضای وجه یامال یاتقاضای انجام کاریاترک فعل رانموده یاننموده باشدبه مجازات شلاق تا۷۴ یاحبس ازدو ماه تادوسال محکوم خواهدشد.