آیا به نفقه در طلاق بائن که من سال آینده میخوام پرداخت کنم دیرکرد تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۱ #89184655

با سلام
من با همسرم مشکل داشتم و در دادگاه حاضر نشدم و ایشون تونستن طلاق بائن قضایی بگیرن و من بعد از دو سال با رایزنی تونستم در مورد پرونده مهریه از ایشون با پرداخت مبلغی رضایت بگیرم اما نفقه هنوز نتونستم پرداخت کنم آیا به نفقه در طلاق بائن قضایی که من سال آینده میخوام پرداخت کنم دیرکرد تعلق میگیره چون مبلغش سیزده ملیون ششصد بوده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در دادخواست درخواست کنید خسارت تاخیر تعلق میگیرد

بله در صورت عدم پرداخت در موعد مقرر خسارت تاخیر در تادیه تعلق خواهد گرفت

با سلام
بله اگر خسارت را در دادخواست مطالبه گرفته باشن تعلق می گیرد

درود بر شما
در صورت عدم حصول توافق و اخذ مهلت بله خسارت تاخیر تعلق میگیرد .

با درود بله اگر رای قطعی نسبت بدان صادر شده باشد تا هنگام ادای دین می‌بایست با خسارات تاخیر مطابق نرخ شاخص تورم پرداخت نمایید، مگر زوجه سابق خویش را راضی‌کنید گذشت نمایند.

سلام وقت بخیر
بله شامل خسارت تاخیر تادیه می شود

درود
بله خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد.