خریدار تعویض پلاک نکرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #89099178

ماشین فروختم و وکالت دادم جهت فک پلاک ولی خریدار نمیره تعویض پلاک

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید علیه ایشان دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

دادخواست الزام به فک پلاک را علیه خریدار از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود . دادخواست الزام ب فک پلاک ثبت کنید

با سلام..
در خصوص موضوع می توانید با مراجعه به شماره گذاری اداره راهور، با استناد به مدارک مالکیتی خود، تقاضای توقیف پلاک خودرو را بنمائید..
همچنین می توانید از طریق اظهارنامه و یا دادخواست در شورای حل اختلاف، الزام به فک پلاک خودرو را مطرح نمائید..
موفق باشید..

درود بر شما، اگر مدت وکالت شما برای فک پلاک و تنظیم سند تمام شود، ایشان برای به نام کردن سند خودرو مجددا نیاز به دریافت وکالت شما و همینطور گواهی تعویض پلاک خواهند داشت، لذا ابتدا باایشان این مساله را طرح کنید، تا سریع‌تر اقدام به تعویض پلاک کنند.

باسلام شما میتوانید با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی تقاضای توقیف پلاک خود را داشته باشید‌. و چنانچه مبلغی رو از خریدار طلبکار هستید به دادگاه صالح مراجعه کنید

درود
الزام به فک پلاک مطرح کنید.