آیا بنده باید حقوق اجرائیه دولت مربوط به ثبت را نیز پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۴ #88986498

همسر بنده (زوجه) در جهت وصول مهریه خود به ثبت مراجعه کرده و ثبت پس از اینکه هیچ گونه مال انوال منقول و غیر منقولی از بنده نیافته پرونده را مختومه کرده .
حال ما میخواهیم بصورت توافقی جدا شویم.
رای دادگاه مهریه هم هنوز نیامده
حال آیا بنده باید حقوق اجرائیه دولت مربوط به ثبت را نیز پرداخت کنم ؟؟ مهریه ۱۱۰ سکه بوده
متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر لازم نیست نیم عشر اجرا را بپردازید

با درود
بله مکلف به پرداخت میباشید.

خیر با توجه به اینکه مالی از سوی اداره ثبت توقیف نشده است هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد و در صورت توقیف اموال نیم عشر ارزش مال (پنج درصد) به عنوانن هزینه از سوی ادار ثبت اخذ خواهد شد

بعد از ثبت طلاق زوجه همکاری نمی کند و شما ناگزیر هستید سند طلاق را ارائه و حقوق دولتی را پرداخت کنید

قبل از ثبت طلاق توافقی اول زوجه انصراف دهد و پرونده مختومه شود در غیر این صورت در سند طلاق عینا متن دادنامه درج می شود و ناگزیر به پرداخت حقوق دولتی بر اساس مبلغ مندرج در دادنامه هستید

امکان مطالبه هزینه اجرا در صورت فقدان اموال ممکن نیست

زمانی حق الاجرا باید پرداخت شود که اداره ثبت مالی را توقیف و آنرا وصول نماید که در خصوص سوال شما چنین نیست.