آیا حکم تعلیق برای این جرایم درست بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #88984919

سلام
من از شخصی شکایت کردم و متهم به جرایم زیر حکم گرفت
تهمت افترا = ۵ میلیون تومان
نگهداری گاز اشک اور = ۱۶ ماه حبس
استفاده از سند مجعول= ۲۵ ماه حبس
دادگاه بدوی براساس قانون دو سوم اشد مجازات را به مدت ۲ سال تعلیق کرد و سپس در دادگاه تجدید نظر یک سوم دیگر نیز به مدت ۲ سال تعلیق شد. و رای قطعی صادر کرد
مگر می شود شخصی در یک پرونده سه جرم داشته باشد و حتی یک روز هم حبس نکشد و همه تعلیق بشود؟ آیا این رای منطقی و قانونی است؟ آیا سیاست حبس زدایی معنایش این است؟
من الان چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. با این وضعیت متهم به ریش ما می خندد و همش به نفع متهم است که

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به سیاست های اخیر قوه قضائیه بله صحیح است.

طبق قانون تعلیق مجازات پیش بینی شده و در خصوص رای صادره نیز تعلیق مجازات با رعایت قانون مجازات اسلامی اقدام شده است

سلام بله حکم کاملا قانونی و درسته

باید مطالعه شود این پرونده خالی از لطف نیست اگر چه ممکن است بخاطر عدم داشتن سابقه ونظر مثبت قاضی بادرخواست او به جهت تخفیف در مجازات موافقت شده

با سلام
حتما متهم تقاضای تبدیل مجازات به جزای نقدی کرده وبه جای حبس باید جریمه را پرداخت کند