درصورتی که همسرم در زندان می باشد می توانم برای مطالبه نفقه فرزندم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۴ #88978989

سلام همسر سابقه ام به دلیل کلاهبرداری زندان است و من برای گرفتن نفقه دخترم اقدام کردم.آیا می توانم حکمی برای دریافت نفقه بگیرم با توجه به اینکه زندانه و غیر یارانه چیز دیگه ای هم ندارد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید دادخواست دهید اما وقتی مالی ندارد عمل شما بیهوده است

نکته قابل توجه در بحث نفقه فرزند وجود شرایط خاص است که قانونگذار تعیین کرده است که مهم‌ترین آنها استحقاق فرزند به دریافت نفقه و تمکن و توان مالی پدر است.
برای دختران تا زمانی‌که دختر ازدواج نکرده یا به شرایط استقلال مالی نرسیده، پرداخت همه مخارج و نفقات متعلقه وی بر عهده پدرش است .

با سلام ووقت بخیر
بله دادخواست حقوقی مطالبه نفقه فرزند به طرفیت همسرتون بدهید .قابل پیگیری می باشد .