ایا اینگونه تعهدات هنگام طلاق ارزش و اعتباری دارن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۲ #88956763

سلام شوهرم ۲ ساله که داره خیانت میکنه و هربار اعتماد کردم و بخشیدم الان میخوام بجای طلاق ازش تعهد محضری بگیرم که در صورت تکرار باید حق طلاق بامن باشه و مهریه م رو تمامو کمال بده ایا اینگونه تعهدات هنگام طلاق ارزش و اعتباری دارن یا خیر و ایا شاهد نیاز دارم یا خودمون دونفر بدون حضور کسی میتونیم انجام بدیم ؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید از شوهرتان وکالت در طلاق بگیرد و برای اینکار بهتر است به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید ولی درصورتی که وکال در طلاق شما محدود به خیانت باشد شما ابتداعا باید خیانت را اثبات کنید سپس از حق وکالت در طلاق استفاده نمایید.

سلام
بله میتوانید ضمن وکالتنامه ای این موضوع را مطرح نمایید که علی الاصول بهتر است در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود
در نظر داشته باشید که نوع خیانت ایشان که به شما حق طلاق میدهد باید در وکالتنامه قیدشود

سلام
شما می توانید از طریق دفترخانه اقدام به انعقاد دو موضوع نمایید؛ یک- اعطای کالت در طلاق به شماریال دو-تعهد به پرداخت کل یا بخشی از مهریه ظرف مدت خاص یا مثلا انتقال بخشی از اموال و دارایی بعنوان مهریه...

سلام. در مورد گرفتن حق طلاق میتوانید، البته بایستی خیانتشو اثبات کنید که سخت میشود. بنابراین در سند مربوطه قید کنید در صورت بروز خیانت بدون اثبات از سوی زوجه وکالت در طلاق دهد زوج، وبار اثبات از روی دوش شما برداشته شود

با سلام و احترام این تعهدات و اقرارنامه ها تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی سند محسوب می‌شوند و اعتبار دارند بهتره از ایشان وکالت بلاعزل در طلاق بگیرید

با سلام شما می توانید وکالت در مطلقه نمودن خود را از شوهر بگیرید ولیکن اگر در این وکالت شرطی قرار داده اید(از جمله خیانت)اولا باید شرط معین و مشخص باشد وثانیا تحقق شرط را اثبات نمایید تا بتوانید از وکالت استفاده نمایید
در مورد مهریه (اگر عندالمطالبه باشد) نیاز به تعهد نیست هر زمان می توانید کل آن را مطالبه نمایید