عقد موقت دختر هفده ساله بدون اجازه پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۳ #88870272

با سلام
من با یه پسری نزدیکه دو ساله در ارتباطم هم ایشون و هم من احساس گناه میکنیم که بدون محرمیت با هم قرار بگذاریم و تفریح برویم خانواده ها در اطلاع رابطه ی ما هستند ولی به دلایلی فعلا امکان ازدواج دائم نیست و ایشون مادرشون فوت کرده می‌خوایم که دور از چشم خانواده ها عقد موقت کنیم که تا چند ماه دیگه عقد دائم کنیم من هفده سالمه و با کره ام بدون اجازه ی پدر صحیح نیست؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نکاح دختر باکره اعم از دائم و موقت اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.