آیا من به این حکم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۱ #88867137

با سلام و تشکر بابت راهنمایی های قبلی شما
سوالم طولانی است اما لطفا راهنماییم کنید
ما خانه ای ساختیم و هنوز در انجا ساکن نشدیم ولی در انجا رفت و آمد داریم همسایه ما ماشینش را جلوی درب پارکینگ ما پارک میکرد و با تذکر شفاهی ما برمیداشت تا اینکه یک روز پدرم با پلیس تماس گرفت و از ماشین عکس و فیلم هم گرفت و با صورتجلسه پلیس به دادگاه رفت و شکایت کرد به شورای حل اختلاف رفتیم اما همسایه ما نیامد و پرونده به دادگاه فرستاده شد اما انجا هم حاضر نشد و بعدا متوجه شدیم که در دادگاه آشنا دارد،چند روز بعد قاضی با ما تماس گرفت و از ما خواست که رضایت بدهیم اما موافقت نکردیم تا اینکه این حکم را صادر کرد
«قرار منع تعقیب»
در خصوص شکایت آقای ..... فرزند...... علیه آقای....... دائر بر مزاحمت ملکی با این توضیح که شاکی
اظهار داشت مشتکی عنه خوروی خود را جلوی درب خانه ام پارک می کند و مشتکی عنه آنجا به منزل داماد خود می رود که همسایه است و وقتی هم مامور آمد به ایشان گفت ماشین را برداشت و مقاومتی نکرد و پیش نیامده که درگیر شویم دادگاه با عنایت به محتویات پرونده، نظر به دفاعیات مشتکی عنه مبنی بر اینکه قصد مزاحمت نداشته و بالفاصله با تذکر پلیس خودرو را برداشته و
صرفا به طور موقت و به ناچار و با توجه به اینکه شاکی در منزل سکونت ندارد خودرو را آنجا گذاشته و دیگر این کار را نمی کند و با توجه به اینکه مشتکی عنه مقاومتی در برداشتن خودرو نداشته به لحاظ فقدان سوء نیت مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار منع تعقیب صادر و اعالم می دارد قرار منع تعقیب صادره ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابالغ از ناحیه شاکی خصوصی قابل اعتراض در دادگاههای تجدید نظر استان ...... می باشد.
سوالم این است آیا من به این حکم اعتراض کنم یا خیر و اگر اعتراض کنم ممکن است چه حکمی بدهند؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا شما میتوانید اعلام نمایید هر چند که در خانه سکونت ندارید اما برای ساخت و ساز و کسری خانه وسایل و لوازم کاری را خالی مینمایید و کارگران رفت و امد میکنند ( در صورت اثبات )
دوما اگر بتوانید اثبات نمایید که این بار چندم ایشان است و مدام تکرار مینماید و کار ایشان عمدی و از روی کینه توزی بوده است ، شاید بتوانید در حکم تغییری نمایید
در غیر آن حکم دادگاه بدوی تایید خواهد شد

رای صحیح صادر شده و اعتراض به آن مفید به فایده نخواهد بود.

از آنجا که در موضوع مورد شکایت ، سوءنیت به عنوان اولین و مهم ترین رکن در اثبات جرم از سوی دادگاه احراز نگردیده لذا محکومیتی نیز در نظر گرفته نشده است . از این رو در صورت اعتراض نیز بعید است که تغییری در حکم صادره داده شود .

سلام
رای صادره به عقیده بنده مشکلی ندارد و تجدیدنظر خواهی نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

سلام.چون در رای همسایه تعهد بر عدم تکرار پارک کرده است. و رای هم با دلایلی تقریبا منطقی به نظر می آید پیگیری برای شما صرف وقت و هزینه است.
در ضمن وقتی ماشین جلو پارکینگ خانه ما پارک است با تماس به پلیس راهور مبنی بر سدمعبر ماشین جلو پارکینگ.. پلیس ماشین را به پارکینگ منتقل می کند.
آن شاا...سازش کنید.