کلاهبرداری کارت به کارت چطوری قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #88851507

با سلام من رفتم تو یه پیج اینستا میخواستم ازش یه نوع ربات برنامه بخرم مبلغ ۴۰۰ هزار تومن براش کارت به کارت کردم ولی رباتی نداد با یه پیج دیگه رفتم گفتم چرا اینکار رو کردی ازت شکایت میکنم اولش کلی گریه زاری کرد که غلط کردم و اینا اخرش خندید گفت مسخرت کردم اون شماره کارتی که بهت دادم هک شده معلوم نیست مال چه بدبختیه بعدش دیلیت اکانت زد من الان فقط از چت هامون اسکرین شات دارم (البته دیلیت اکانت زد ) و یه شماره حساب ایا کاری میتونم انجام بدم؟ رباتش برای سایت شرطبندی و اینا بود

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با تنظیم شکوائیه علیه شخص با ارایه تمامی مستندات و مدارک و نیز شماره حسابی که به آن مبلغ واریز نموده اید میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت خودرا مطرح کنید و با توجه به اینکه موضوع از مصادیق جرائم رایانه ایی تلقی میگردد قابل پیگیری خواهد بود