من مالک واحد هستم، به رضایت من نیاز ندارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #88837411

با سلام،
بنده یک واحد آپارتمانی سال قبل خریداری کردم (سند دارد و دارای پایان کار ) ساختمان ۴ طبقه و ۸ واحد می باشد واحد من طبقه ۴ می باشد از قضا سازنده آپارتمان نیز دارای ۳ واحد در ساختمان می باشد . سازنده وسایل ساخت و ساز را از روی پشت بام بر نمیدارد و ادعا می کند می خواهد طبقه ۵ را بسازد و به رضایت من نیاز ندارد چون از مالک قبل رضایت گرفته است :
۱-آیا واحد من سند دارد و پایان کار دارند و من براساس این اسناد خریداری کردم به دردی نمیخورد؟
۲- مالک قبلی به صورت شفاهی گفت هنگام معامله رضایت نداده است در قولنامه هم چیزی از رضایت ذکر نشده است؟
۳- الان به سازنده میگم مدارک و مستندات را نشان دهد که نشان نمی دهد به مالک قبلی زنگ می زنم میگن اگر رضایت دادی مدارک را به من نشان بده نشان نمی دهند اعلام می کند رضایت نداد؟ چکار کنم مدارک و مستندات را نشان دهند بین دو طرف ماندم؟
۴- من میخوام واحد را بفروشم اگر خریدار بعد از من بداند مالک اولیه قبل از من رضایت داده شده آیا میتواند به خاطر عیب مال معامله را فسخ کند؟
۵- چه اقدامی انجام بدهم که مدارک و مستندات به دست من برسد و قانونی و حقوقی در دست من باشد تا کار و معامله قانونی کامل باشد و من با خیال راحت معامله کنم تا خریدار بعد از من نتواند ادعای داشته باشم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- حتی در صورتیکه رضایت مالک قبلی را اخذ کرده باشد شما میتوانید مخالفت کرده و در این صورت رضایت قبلی منتفی خواهد شد .
- مطمئنا اگر سازنده رضایت مالک قبلی را دریافت کرده به شما نشان میداد یا اینکه تا حالا جوازش را اخذ کرده بود . موضوع بیشتر در حد یک بلوف به نظر می رسد .
- اگر شما ملک خود را بفروشید مشکلی برایتان پیش نمی آید . همانطور که برای فروشنده ملک به شما نیز مشکلی پیش نیامد .
- بهترین کار در حال حاضر طرح دعوی بر علیه ایشان برای رفع مزاحمت از پشت بام است که میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .