مدعی هستند که طلاهای ایشان را فروخته ام دستکاری فاکتورها محرز است؛ چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #88811684

داخواست طلاق خانمم را داده ام نه تا فاکتور را از اقوام جمع کرده و با دستکاری و اضافه کردن نام خود دادخواست دریافت وجه به دادگاه حقوقی داده و همچنین تاخیر تادیه چند نفر از طلا فروشان جعل و دستکاری وی را گواهی نموده اند مدعی شده بنده طلاهای ایشان را فروخته ام دستکاری فاکتورها محرز است و من طلایی نفروخته ام دادگاه چه رایی صادر میکند چگونه از خود دفاع کنم

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در خصوص جعل و دستکاری میتوانید شکایت کنید تا به کارشناس ارجاع و مشخص شود

با سلام..
در صورت اطمینان از ارتکاب جعل در متن فاکتورها و استناد همسرتان به آنها.. در جلسه رسیدگی در مقام دفاع، مدعی تردید و انکار نسب به اصالت فاکتورها مطرح و عنداللزوم درخواست ارجاع موضوع به کارشناسی استکتاب خط و امضاء جهت اظهارنظر در اینخصوص گردید.. که با مشخص گردیدن ارتکاب جعل، مدارک مذکور از اعداد دلایل وی خارج می گردد و در صورتی که بطریق دیگری قادر به اثبات ادعایش نباشد، حکم بر بی حقی وی صادر خواهد گردید..
موفق باشید..

سلام چنانچه اطمینان از جعل و دستکاری کردن مدارکی که فرمودین دارید ، میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید و اگر از بابت اون اسناد علیه شما دعویی مطرح شده ، می توانید برای دفاع از خودتون ادعای جعل کنید تا با تعیین کارشناس و جلب نظر ایشان مشخص شود که جعلی صورت گرفته یا خیر . ضمنا در صورت اطمینان کامل این اقدام را انجام دهید تا بعد ، جرمی متوجه خودتون نشود

هرکس هر ادعایی دارد باید ثابت کند این طلاها کی خریداری شده با پول کی بوده اگر در زندگی مشترک باشد که تازه متعلق به ایشان نیست که ادعای فروش کند که البته می توانید مشاوره تلفنی را انجام دهید تا بررسی مدارک وراهنمائی شوید

با سلام
اگر فاکتورها دستکاری شده باشد توسط کارشناس خط در دادگاه مشخص میشود وشما می توانید طی لایحه ی دفاعیه از خود در مقابل ادعاهای خانم مبنی بر بی اطلاعی خود از فروش طلاها دفاع کنید