نحوه برآورد نفقه در دادگاه به چه فرمولی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #88787890

با سلام
دادخواست طلاق داده ام ( زوج ) ، شش سال زندگی مشترک داشتیم و سه ماه زوجه به خونه پدری رفته.
۱- آیا دادگاه نفقه رو از تاریخی که منزل رو ترک کرده مینویسه یا کل شش سال رو مینویسه؟
۲- زوجه در این چند سال زندگی مشترک در رفاه کامل بوده و هیچ کم و کسری نداشته و بنده نمیدانستم کار مون به دادگاه میکشه و هیچ فاکتوری و مدرکی رو برای هزینه های زندگی نگه نداشتم و همیشه از کارت عابر بانک خودم هزینه کردیم.
آیا دادگاه از زوج مدرک میخواد بابت اون شش سال؟
۳- بچه نداریم، آیا تاثیری در بر آورد نفقه و اجرت المثل دارد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
میزان نفقه تا زمانی که ایشان تمکین کرده اند محاسبه خواهد شد و از زمانی که منزل را ترک کرده اند ناشزه تلقی شده و مستحق نفقه نیستند اگر نفقه آن زمان را پرداخت کردید همان سالهای زندگی مشترک ادله بر پرداخت نفقه توسط شما می باشد مگر اینکه زوجه این ادعا را داشته باشد و برای ادعا خود ادله و شهودی آورده ومیزان تعیین اجرت المثل نیز با وجود فرزند یا بدون فرزند متفاوت است

سلام و وقت بخیر
۱) با توجه به اینکه زوجه در خواست نفقه جاریه و یا معوقه نموده باشند، به پرونده رسیدگی می شود.
۲) با شهادت شهود و پرینت حساب می توانید ثابت نمایید که نفقه معوقه اشون را دریافت نموده اند.
۳) عدم وجود فرزند در تعیین اجرت المثل تاثیر دارد .
میزان نفقه هم با توجه با آیتم هایی نظیر شان اجتماعی، سطح خانوادگی ، تحصیلات زوجه و... کارشناس نفقه تعیین می نماید.