آیا میتواند از او سلب حضانت کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۰ #88782346

سلام وقت بخیر
اگر مادر دارو برای بیش فعالی به فرزند خود بدهد در صورتیکه فرزند مشکلی ندارد آیا میتواند از او سلب حضانت کرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله با چنین موردی امکان سلب حضانت وجود دارد

سلام
اگر اثبات شود بدون تجویز پزشک و موجب خطر جانی و روانی برای فرزند هست بله می تواند از عوامل سلب حضانت باشد .

باسلام واحترام درصورتیکه این اقدام مادر مشمول عدم مراقبت وبه خطر انداختن سلامت فرزند باشد امکان سلب حضانت وجود دارد

در صورتی که این کار به طور مستمر و سبب صدمات جانی به طفل شود بله میتوان سلب حضانت کرد.

اگر بدون تجویز پزشک اقدام به دادن دارو می نماید با اثبات موضوع به جهت عدم مراقبت و به خطر انداختن سلامتی طفل امکان سلب حضانت می باشد

اگرثابت شودبرای به خطرانداختن جان اواینکارراعمداانجام داده میتواند

چنانچه مادر، به درستی از طفل، مراقبت نکند و سلامت جسمانی و روانی طفل به خطر افتد، این امر می تواند از موارد و شرایط سلب حضانت از مادر و پس گرفتن فرزند از او باشد لذا علیه ایشان می توانید طرح دعوا با توجه به مدارک مستندات که اثبات کننده ادله شما هست مطرح نماید