مزاحمت و تهدید چطور قابل پیگیری میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #88712757

سلام
پسری هستم ۲۸ساله مجرد دوسال پیش با یک خانم همسردار با پیامک و زنگ‌ در ارتباط بودم و یه مرد دیگه با ایشان در ارتباط بوده و از این خانم مبلغ ۲میلیون تومن باج گرفته و تهدید کرده که اگه نده به شوهرش میگه که با من در ارتباط بوده و الان منم تهدید کرده که به شوهر اون خانومه از رابطمون بگه بهش الان من باید چکار کنم از دست این مرده که تهدیدم کرده و برام مشکلی درست نشه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تهدید ایشان توجه نکنید

موضوع مذکور قابل اثبات نبوده و جای نگرانی نیست . در صورتیکه باج را پرداخت نمائید دیگر امکان رهایی از دست فرد مذکور را نخواهید داشت .

ببینید موضوع شما دو سر سوخته اگر شما با هر عنوان از اون اقا شکایت کنید و ایشون تهدید ش رو عملی کنه به احتمال قوی در صورت شکایت همسر اون خانم شما به رابطه نامشروع محکوم مشید .شما میتونید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید ولی دوست عزیز بنده پیشنهاد میکنم به این رابطه خاتمه بدید عواقب خوش ایندی نخواهد داشت (البته ببخشید در این مورد بنده اظهار نظر کردم )ولی صلاح شما در اینه .موفق باشید