دریافت مهریه از همسر سابق چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #88701957

سلام وقت بخیر
من سال ۹۵ از همسرم جدا شدم و در سند طلاق ایشون ۳۰۰ سکه رو خودشون به من گفتن پرداخت میکنن و سند طلاق شده و ماهی معادل یک سکه باید به من پرداخت میکردن من یک پسر دارم که متود سال ۹۰ هست. سال اول بخاطر مبلغ پایین سکه ایشون مبالغ سکه را درست پرداخت میکردن ولی سال بعد ینی ۹۷ گفتن نیم سکه هر ماه پرداخت میکنن و این توافق کلامی بود بنده از ایشون داخل محضر سفته دارم که باید ماهی یک سکه پرداخت کنن ولی بخاطر پسرم هر سال سعی کردم سکوت کنم تا بزرگ تر بشه و ما من جداش نکنن چون تا صحبت دریافت مالی میکردم میگفتن پسرم و باید بدم به ایشون. الان حضانت پسرم تموم شد ۹ سالش هست و نفقه پرداخت نمیکنن و مهریه سال ۹۸ هم به ماهی ربع سکه شد در واقع هر ۴ ماه یک سکه ولی همون رو هم پرداخت نمیکنن الان ماهی ۸۰۰ پرداخت میکنن و شغلشون مدیریت درمانگاه هست که پدر خودشون موسس درمانگاه هستن و هیچ اموالی به نام خودشون ندارن که من یک وقت طلب مهریه نکنم میخواستم ببینم میتونم در دادگاه مهریه که دریافت نکردم تا الان رو یکجا دریافت کنم و حکم بازداشت ایشون رو بگیرم و اینکه دادگاه بخاطر تورم مبلغ سکه اگر برای ایشون مبلغی رو اعلام کنن و پرداخت نکنن میتونن من و اذیت کنن یا حساب های شخصی ایشون در دادگاه مشخص میشه و اینکه وضعیت خانوادگی ایشون وضعیت عالی هست و مشکل مالی ندارند ممنون میشم اگر راهنمایی کنین من بتونم حق و حقوقم و دریافت کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است جهت مشاوره کامل با یک وکیل تماس بگیرید شما شرایط لازم را دارا هستید با تشکر

سلام
میخواستم ببینم میتونم در دادگاه مهریه که دریافت نکردم تا الان رو یکجا دریافت کنم///بله
برخی تصور می کنند بعد از پرداخت چند قسط مهریه می توانند دیگر آن را نپردازند اما باید به این مساله توجه کرد که در صورت عدم پرداخت این دین، مهریه از حالت اقساط به حالت «حال» درمی آید و اصطلاحا این دین «حال» می شود و با منتفی شدن حالت «اقساط» مرد مجبور خواهد شد تا تمامی آن را به شکل نقد بپردازد و دیگر امکان قسطی شدن آن وجود ندارد.
و حکم بازداشت ایشون رو بگیرم////بله
در صورت عدم پرداخت مهریه دادگاه می‌تواند ، مرد را بازداشت کند.
پرداخت مهریه یک موضوع شرعی و قانونی است و مهریه، دینی است که همیشه بر گردن مرد بوده و هر زمان توانایی پرداخت آن را داشت باید بپردازد.
برای شکایت باید به دادگاه مراجعه کنید